Verkoop je woning via dit unieke concept?

Via Houdel Makelaardij uw woning Optimaal Online Presenteren

Houdel Makelaardij biedt een uitgelezen kans om objecten -online- optimaal te presenteren. Op basis van een unieke domeinnaam; www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is zeer geschikt voor de promotie en communicatie van het object door zowel makelaar als verkoper. Wij bieden hiermee een uniek presentatiemiddel welke tevens ingezet kan worden als brochurevervanger. Alle beschikbare informatie van het object wordt geplaatst in de HomeShow.

Met informatie over zonneschijn en schaduwval, buurtstatistieken en POI’s, is HomeShow een uitermate complete interactieve digitale brochure van een object. Wij ondersteunen alle type media en innovaties.

HomeShow biedt u als klant en ons als makelaar een uitgelezen kans om woningen/objecten online, optimaal te presenteren. Geen reclame of afleiding van andere woningen, wel maximale beleving bij desbetreffende woning/object.

Vele voordelen zoals:
* eigen unieke domeinnaam;
* creeert een exclusieve uitstraling;
* creeert onderscheidend vermogen;
* via unieke website automatisch brochures downloaden;
* foto's in hoogst mogelijke resolutie en zo groot als het beeldscherm;
* 100% responsive weergave;
* geen afleiding door ongewenste reclames of andere te verkopen objecten op funda;
* domeinnaam welke ideaal is voor facebook;
 
Vraag naar de voorwaarden en bel of mail ons. 
 
 

 

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Uitgelicht aanbod

Onze nieuwste woningen in beeld

Bekijk ons volledige aanbod

Opzoek naar een woning?

Schrijf jezelf nu in bij Houdel Makelaardij en reageer op ons actuele aanbod. Wij zullen je per e-mail op de hoogte houden van nieuwe beschikbare woningen, die aansluiten bij je woonwensen.

Schrijf je in